A XIII. kerületben 10 éve üzemelő Szépítők Fodrász Szalonban fodrász szék kiadó!

Fodrászok a Szépítők Fodrász Szalonban:

Berzeviczy Réka mesterfodrász +36 20 982 0656
Schuch Andrea +36 30 525 4174
Keresztury Ildikó fodrász +36 20 496 0573
Tar Zsófia fodrász +36 30 749 2633
Kiss Gabriella fodrász +36 30 685 5668
Deményi Olivér+36 30 998 0103

 

Ne felejtsen el időpontot kérni!

»információ Twitter Follow Kövess a Twitteren!

Szépítők Fodrász Szalon a XIII. kerületbenFodrász Szolgáltatásaink:
hajvágás, modern hajvágás, férfi hajvágás, női hajvágás, gyermek hajvágás, hajfelvarrás, dauer (spirál, illetve tődauer), hajpakoló kúra (hajpakoló készítmények kúra szerűen), melír (profi melírtechnikák) Időpontot kérek MOST!

Általunk használt fodrász termékek:
TIGI, PAUL MITCHELL, WELLA, SILKY, REGAL
Regeneráló hajápolók:
SENSCIENCE, BAIN DE TERRE

Hajfelvarrás
A saját hajból a haj közé fonatot készítünk néhány sorban, majd ehhez varrjuk a kiválasztott póthajat. Előnye, hogy a hajfelvarrás elég gyorsan elvégezhető a többi hajhosszabbító technikához képest és az ára is kedvezőbb. Hajnövéstől függően 2-3 havonta kell a hajfelvarrás műveletét megismételni.

Hőillesztés
Korunk legmodernebb technikája. Előnye, hogy a legdiszkrétebb eljárás, mivel az illesztési pontok nem látszódnak. Kiválóan alkalmas vegyszerrel készített melírozás kiváltására. Nagyon kíméletes és sokrétű. Tincses hajhosszabbítás, melynél először a saját hajat apró tincsekre szedjük, majd tincsenként hozzáillesztjük a póthajat, és végül egy hőre kötő keratin anyaggal rögzítjük. Hajnövéstől függően 2-3 havonta kell megismételni a műveletet.

Mikrogyűrűzés
A mikrogyűrűzéses hajfelvarrás egy 3 mm pici gyűrűn alapszik, ami szilikonréteggel van bevonva, hogy a hajat ez által kímélje. Ezt a gyűrűt kell áthúzni a hajon, valamint a vendéghajon és rászorítani. Előnye hogy gyorsan lehet felhelyezni és eltávolítani. Hátránya, hogy fémérzékenyek nem használhatják

Hajvágás:
A fodrászatban ahhoz ,hogy szép és egészséges haja lehessen, kiváló minőségű anyagok használata szükséges. Fodrászaink csak ilyen termékekkel dolgoznak. Fodrászaink mindíg a legfrissebb technikákkal dolgoznak, köszönhető ez a rendszeres tréningeknek, így tudjuk naprakészen követni a divatot és a legújabb stílusokt. Fodrászaink segítenek kiválasztani mindenki számára az arcához stílusához, egyéniségéhez legmegfelelőbb frizurát. Számunkra fontos hogy a vendég olyan frizurát viseljen, ami színében és stílusában az arcához és egyéniségéhez legjobban illeszedik.

Dauer
Napjainkban újra divatos a göndör haj, ez megoldható spiráldauerral vagy “kukac” dauerral.

Tődauer
Ha nem szeretnél göndör hajat csak egy kis tartást a frizurádnak a tődauer segíthet » Headline dauervíz.

Hajpakolás
A hajpakolásainkal elérhető, hogy haja fényes és jól kezelhető legyen a mindennapokban. Fodrászaink a Bendterm hajpakoló készítményeit használják. Igény szerint helyben is megvásárolhatják és otthonukban is használhatják.Samponok, kondicionálók és haj újraépítő pakolások festett melírozott hajra.

Melír
Fóliás melír technikák. Ha nem akar havonta hajat festetni, akkor a  legjobb megoldás a melír, mivel a különböző melírtecnkáknak köszönhetően nincs lenövés. Másik nagy előnye, hogy érzékeny fejbőrűeknél is használható, mivel a vegyszer nem érintkezik a bőrrel. Napszívott hatás, tincsek kiemelése, színharmónia a frizurához megfelelően.Főoldal | Fodrászat | Kozmetika | Műköröm

Copyright © 2011 Szépítők Fodrász Szalon. All Rights Reserved.

Weboldal készítés, keresőoptimalizálás, webáruház készítés, google hirdetés